Friday, January 29, 2010

Launch Day Keluang Man 2 on TV3

video

Glamour beb..masuk tv.tp muka gua xde pun.hahaha....

Wednesday, January 20, 2010

Big Day Of Keluang Man 2 ~The Launch Day

The Best Day I Ever Had -Keluang Man 2 Launch Day-



Big Surprise To See Norman KRU



Tangan2 yg telah m'hasilkan Keluang Man 2.hihi..


Kaki2 Creative Team Keluang Man 2.hehe..



UUM=UUM's Officer + Keluang Man Creative Team UUM


Crew2 Creative Team + Bos..


Ramai siot yg dtg time launching ktorg.hehe..



Sape lg ensem??huhu..








Thursday, January 14, 2010

Keluang Man 2 Creative Team Family



lelaki dari kiri: Dato z,gua,abg mat,zaa'ba,en.khairil,ise,meor,aliff
pompuan dr kiri: Mas,Kak Chik,Ika,Leyza,Sofia,Ema,Ida,Wani,Kak Bie

ini punya gambar..gua ambek time besday Dato z selaku majikan gua. Team gua saje je nak wat surprse kat dia. tp ok la...kira berjaya le..tp silapnya gua time tu gua sakit.kalu x,mmg lg havoc gua buat kaco.hahaha... Tgk bos gua kat tepi gua tu..kemain senyum.yela,,besday boy.hahaha... Gua pun nk jd bos cam dia la jgk nnti.hehe..papehal pun...we all the great family!!

Wednesday, January 13, 2010

my work yesterday....



kat prop ni act aku try nak blaja setting lighting tu bagi gempak sket.huhu..

Thursday, January 7, 2010

aku stress...babi ah!!




hr ni aku xbt keje ape pon, malas xtau nape...tp ader gak la sket2 yg aku bt hehe.. :) kt sini aku upload antara 3d props yg dah siap hasil kerja kitorg (^_^)

Monday, January 4, 2010

1st post 2010

gua saje je post kerja ni.ni pun sbb si apiz tu bising.ha...jgn tgk saje...kalu ada yg x kena gtau kat gua.nnti gua bley buat lg cantik.hahaha..
gua akan try post kerja gua dari semasa ke semasa..

keluang man & tiong man tgh tgk tv.huhu...
ni motor yg gua wat untuk salah 1 karekter dlm keluangman.
tp no plat tu no plat kete kakak gua.hehe..


ok la..gua demam sekarang ni..chow dulu..