Saturday, July 10, 2010

bosan + fedup

gua mmg bosan ngn keadaan skunk.fedup pun ada..maybe ni salah gua jgk..
gua x tau nk wat cemana utk pulihkan keadaan......gua rasa gua perlu pergi dari semua ni...
mulakan dengan kehidupan yg baru... maybe gua perlu ubah perangai gua.gua kena jadi hepi selalu walau ada masalah.gua sedih ngn ape yg terjadi pd gua..bosan...bosan sgt2.....

Monday, June 21, 2010

Perbincangan Payudara



hah cepat aje kalo bab-bab camni.meor ko mesti baca kan?takpon ise tak pun akak.hahahaha...okeh okeh straight to the point la.camni tadi aku dok usha usha la twitter.ade la sorang ni (aku lupa nama) tweet camni "Payudara memanjangkan usia lelaki".

ok iqram dinzly pon respon la camni "Yalah..kalu tak krn payu dara kita xkn hidup sampai skang. Btol tak!? Bila dh brumahtangga..xdpt payu dara blh tsiksa n mati kan!? Ehehehe"

lepas tu berduyun la manusia yang sama sama nak kasi pendapat including aku la kan.macam macam yang keluar.most of the opinion are negative one.cakap merepek la mengarut la lucah la and so forth.kalo sape yang follow tweet iqram ni, kita boleh nampak dari apa yang dia cakap tu, semuanya ada maksud.means bukan omong kosong la.orang cakap kat dia, dia boleh balas balik dengan rasional.itu satu benda yang aku usha pasal dia ni.

so dok tweet tweet and tweet.timbul isu pendidikan seks.see, dari payudara je teros boleh bersambung ke pendidikan seks.tak ke panjang tu.bab ni aku tak participate la, just jadi pemerhati je.biasalah dalam satu satu statement or opinion yang dicadangkan, mesti ada yang sokong ada yang tak berapa setuju dan ada yang bangkang habis habisan.

kata iqram lagi la kan, kenapa orang kita mudah sangat nak "vibrate" kalau bicara soal seks ni.yelah kita bukannya ajar cara nak buat seks ke kat mana nak dapat seks ke.betol tak?tapi dah jadi macam satu adat kalau cakap sikit bab macam ni semua orang nak "vibrate".ye betol ada pro and con dalam soal ni.tapi salahkan kalau mencuba?aku pon tak tahu.bukan aku yang atur silibus pelajaran kat sekolah.

pendidikan seks,sepertimana yang aku cakap tadi bukan ajar budak budak cara buat seks (in fact budak zaman sekarang tak payah di ajar memang dah reti).bukan bagitau the best place to have sex.tapi ajar apa yang akan jadi.apa yang dorang akan dapat kalau involve dengan benda ni.cara untuk mengelakkan gangguan seksual.bukan macam tu ke?ke macam mane silibusnya?

terpikir jugak apa yang iqram cakap.sebab takde knowledge la macam macam jadi sekarang.isu buang bayi tu dah sebati dalam masyarakat.sorang buang, semua nak buang.itu belom lagi dikupas isu baby hatch tu.yang tau buat.sedap sedap buat termengandung.lelaki takde apa, perempuan yang memboyot!semua perempuan yang tanggung.oh emo pulak dah aku ni.

so macam mana?agak agak camni berkesan tak nak bendung masalah berkaitan seks ni?

Friday, June 18, 2010

aii...kata kita da break??



soalan tuh aku dengar dari mulut seorang sahabat.

katanya dia baru2 nih dah ambil keputusan x nak rapat langsung dah dengan ex girlfren dia. alasan dia simple jer. dia x nak terus stay in the relationship yg dia pun x sure sama ada dia dgn girlfren dia tuh kawan jer ker atau masih lagi kekasih. kalo ikutkan hukum syarak, diorang kene ambil cina buta dah kalo nak couple balik sebab aku rase sepanjang aku kenal diorang, dah lebih 40 kali aku dengar diorang sebut perkataan break up di luar mahkamah. ahaks!




tp biasalah manusia. masa tgh panas mulut tuh sebut lah mcm2. bile dah sejuk, mulelah nyesal. tepon balik, mintak maaf, n lastly buat perangai yg konon2nyer walau onak dan duri melanda sekalipun mereka tetap berkawan. no strings attached; just friends . *nan ado!

aku setuju gak idea utk remain friends tuh. yer la, dulu masa nak start jadik couple bukan main lagi, lautan api pun sanggup korang redah so bile dah break up nih x yah lah gegar2 satu malaya bermusuhan mcm couple ko tuh lah manusia yg paling jahanam skalik yg pernah ko jumpe. not nice lah camtuh, kan?




tp bile fikir2 balik, kalo dah cam rapat balik, kengkadang emosi kita agak mudah terganggu n terlupa. especially bila tgk ex-couple kita dulu bahagia ngan hidup dia yg baru. dlm x sedar, kita bole terkeluar soklan yg bukan2 macam...

awak x yah tipu saya, awak nak jumpa pompuan/jantan lain kan? alah saya tau apa yg awak buat kat belakang saya.... bukan sehari dua saya kenal awak! pulangkan saya kat mak bapak saya balik!!! pulangkan!!!




perlu???? so skang nih aku yg dengar pun cam pelik sikit. kata dah break up, so buat apa masih nak ada perasaan amik tau lagi ex-couple ko tuh buat apa kat belakang ko ek?

hmmm... entahlah. dah tua agaknya. daya ingatan lemah. anyway, thn 2010 nih aku isytiharkan sbg thn perpisahan. ada sorang lagi kawan aku yg dah break up but still remain frens jugak.... tahniah la kepada beliau.

kesian kawanku..pencuri yg sial...

terkejut giler gua...time gua tgh chating ngn kak chik kat facebook tadi tetiba dia gtau yg keta kawan gua a.k.a jiran gua jgk kena pecah kat rnr.dah ler kena pecah pastu laptop plk hilang.sial betul la pencuri ni...dah ler kawan gua tu dalam perjalanan nk g menunaikan tggjawab dia sbg pelajar.dia kena buat presentation untuk projek dia...

laptop macam ni pun dia nk curi..bengang giler gua...gua nak buat kerja x tenang.naseb baik laptop je yg hilang.kalau hilang ngn keta td,..hmm..........mmg nk kena la pencuri ni..

bodoh ler...gua menyeru kepada semua supaya mendoakan agar pencuri itu d beri petunjuk dan balasan yg setimpal dengannya..gua da x boleh nk menulis da ni...hati gua sgt2 bengang dgn pencuri bodoh ni,,

Monday, May 17, 2010

mAnusia?? pantai??


kenapa manusia selalau berubah?
dari baik kepada jahat.
dari amanah kepada x amanah.
dari seorg yg ingat kawan kepada lupa kawan.
dari syg kepada benci.
dari suka kepada duka.
aku bingung ngn perangai manusia...
manusia adalah kawan aku.kekasih aku...dan juga aku....
tapi manusia selalu berubah.x tetap pendirian...HIPOKRIT!!

"Pantai selalu berubah,inikan plk manusia.
Mmg betul,tanpa dugaan kita xkan kenal sape kita"

Sunday, May 9, 2010

Testing Templete..!!





Selamat Datang ke Blog Fatah.. Harini Gua nak tunjuk kat korang semua gua punya templete baru... saja-saja nak cuba try test kat sini.. Amacam.. Nak tau dengan lebih lanjut korang boleh la selak-selak page nie.. Nie dalam proses percubaan.. Mane nak download nie..? korang tau tak..? ape kata kalo korang try cari templete dekat......................................

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v


Jom kawan-kawan.. bile lagi korang nak tuka templete.. bagus jugak templete nie.. laju dan kurang masa untuk loading.. Tunggu ape lagi...

Jom Cuba Try Test

Sekian

Sunday, May 2, 2010

Mei bulan 'masalah' menyibuk!

Sedih ada berkait rapat ngn masalah

iye.... Masalah?? bagi aku 'masalah' ni suka sgt myibuk ngn setiap manusia. dan aku dapat tau..sume manusia ni ada masalah.org2 yg aku kenal.kawan2 aku n aku sendiri ada masalah! hish bodoh betul la 'masalah' ni.. asyk nak bagi masalah je pada org. kalu la 'masalah' ni ada akal..nak je aku makinya n cakap "ko ni pehal?? asyk dtg dalam hidup aku.asyk myusah je kat aku!!"

Tp yg menjadi masalah kat sini, si 'masalah' ni x boleh nak d pegang. kalu x, da lama aku pukulnya..
Hish bengang. aku bengang ngn setiap masalah yang ada pada aku. kalu nak aku gambarkan, lagu Akim mmg seswai la nak aku gmbarkan perasaan aku. Aku ada byk masalah skunk yg aku nak pikir. Sume masalah d 'sekeliling' aku. Tp 'sekeliling' aku x tau yg aku ni da ada 'masalah'!! Tolong aku!!!!

Skunk da bulan Mei. 2 Mei...Bln Mei mmg sangat trauma bagi aku. si 'masalah' ni selalu dtg myusahkan aku pada bulan Mei tiap2 tahun... tahun dulu aku ada masalah ngn 'sekeliling' aku jgk iaitu nak exam tp skunk ngn 'sekeliling' aku jgk. tp pasal len...aku dalam d lema..masalah ni sgt2 len.aku x tau nak wat cemana...tp aku da serabut otak sume.

Pada kawan2 aku atau sape2 yg telah membaca entri aku ni...tolong la aku bantu la aku halau si 'masalah' ni jauh dari idup aku!! Bila si 'masalah' datang,mesti si 'sedih' datang.
baru la aku tau...org sedih sbb org ada masalah. aku ni plk betul2 da sedih ngn sume masalah aku. Tp betul ke kalu org yg xde masalah langsung adalah org yg x normal tapi kalu org yg ada byk sgt masalh boleh membuat juga x normal?? adakah ni fakta??
HELP ME!!!

Monday, April 26, 2010

fAkta sAins dAn waNita


act tadi time gua dok syok layan FB tetiba gua terjupe 1 fakta sains.kalu nak kira gua ni mmg minat sains pun dari kecik lg. ttapi xde rezeki nak teruz ngn sains. tp gua terlibat lg ngn sains iaitu sains teknologi.hehe.. eh psal fakta tu ea.. ok 1st time gua baca fakta sains ni...gua rasa sgt berguna. then hati gua terbuka nak share fakta sains ni ngn korg sume.. eh ttapi gambar yg gua letak ni hanya gambar hiasan saje e.xde kaitan yg idup atau yg mati.hehe..nikmati ler faktanya untuk tambah lg ilmu pengetahuan amnya n sains khasnya.hehe..

Gambar Hiasan



Daripada kajian sains. Adalah naluri lelaki menyukai perempuan buah
dada besar kerana ia menandakan kemampuan untuk mengandung dan
menyusukan anak.

Bahagian tubuh seperti buah dada dan punggung adalah kawasan dimana... Lihat seterusnya..... See More
lemak DHA iaitu lemak untuk kecergasan otak disimpan. Sebab itu isteri
anda akan membesar badan di kawasan-kawasan buah dada dan punggung.
Yang penting, galakan isteri untuk makan ikan dan lebih baik lagi
sekiranya minyak ikan. Ibu sihat, otak anak pun sihat.

Docosahexaenoic acid (Lemak DHA)
http://en.wikipedia.org/wiki/Docosahexaenoic_acid

Sebab itu adalah penting kepada ibu yang membesarkan bayi, sedaya
boleh menyusukan anak selama yang boleh. Lemak simpanan dikawasan payu
dara dan punggung boleh susut dengan sendiri kerana ia ditukarkan
kepada susu ibu dan diberikan kepada anak melalui susu ibu.

Lagi banyak anak disusu lagi susut lemak dalam badan ibu.

Berbalik kepada cara untuk membelai isteri yang bertetek besar, atau
membelai buah dada isteri ia perlu dilakukan dengan lembut kerana
kawasan tetek dan puting tetek adalah kawasan yang sensitif.

Biasanya untuk wanita yang baru kenal belaian buah dada akan gairah
apabila disentuh. Wanita yang buah dada pada mulanya kecil, akan
membesar apabila tetek selalu dibelai, buah dada diramas dan punting
tetek dihisap. Gairah dan berahi wanita dalam seks akan memberi
isyarat kepada badan wanita untuk bersedia untuk mengandung. Seperti
mana yang dinyatakan sebelum ini, kawasan tetek dan punggung adalah
kawasan simpanan lemak dan khasiat sebagai persediaan untuk badan
wanita untuk mengandung.
Untuk isteri yang sudah selalu tetek dibelai dan diramas, maka ia
boleh menimbulkan rasa kegelian jika belaian dilakukan secara gelojoh.
Suami perlu pandai mempelbagaikan cara untuk menikmati tetek besar isteri.

Jangan terus sentuh buah dada isteri terutama puting tetek. Belaian
mula dilakukan dengan kawasan sekeliling buah dada isteri. Kawasan
bahu, atas buah dada dan pangkal buah dada adalah kawasan mula yang
mengairahkan dan biasanya tidak menggelikan. Gosok dan sentuh dengan
lembut kawasan itu. Cium bahu dan kawasan atas buah dada.

Jari-jari tangan juga perlu memainkan peranan untuk merangsangkan buah
dada. Gosok sekeliling pangkal buah dada isteri dalam bentuk bulatan.
Jangan sentuh lagi buah dada isteri. Gosok dan tanyakan dimana kawasan
yang menyenangkan isteri dan buat tumpuan disitu.

Bayangkan suami dalam keadaan sekarang. Sambil cium bahu dan kawasan
atas buah dada isteri, jari-jari tangan menggosok sekeliling buah dada
isteri. Gilirkan antara dua buah dada isteri.

Kawasan pangkal bawah buah dada isteri juga, merupakan kawasan yang
sensitif dan gairah seks isteri. Belai dan gosok perlahan-lahan dengan
tapak tangan. Gilirkan dengan gosok sekeliling dan gilirkan antara dua
buah dada isteri.

Apabila isteri sudah gairah dan mahukan lagi belaian yang lebih.
Barulah boleh merangsangkan puting tetek besar isteri. Puting
dirangsang dan digairah dengan lidah dan hisapan lembut. Hisap puting
tetek dengan cara masukkan puting dalam mulut dan letakkan atas lidah.
Pastikan pangkal puting tetek diantara dua bibir suami dan tidak kena
kepada gigi. Sambil puting buah dada isteri disedut lembut, gunakan
lidah untuk basahkan puting tetek.

Gunakan lidah untuk membuat sentuhan lembut dalam bentuk bulatan
sekeliling puting tetek. Yang paling berahi adalah apabila puting
disedut, lidah dibawah puting megurut bawah puting tetek, umpama bayi
menyusu. Gilirkan sama tempoh masa pada setiap buah dada. Namun
begitu, adakala ada belah buah dada yang isteri rasa lebih nikmat,
maka maklum balas isteri adalah perlu.

Jangan lupa, sebelah puting tetek besar dihisap maka sebelah lagi
bolehlah dibelai dan diramas. Jangan biarkan mana-mana belah buah dada
kosong tidak disentuh dan digairahkan.

Kepada suami, jika mahu belajar cara yang baik menghisap puting tetek
besar isteri, perhatikan bagaimana anak anda lakukan.

Sewaktu melakukan hubungan seks, semasa batang zakar berada dalam
faraj isteri, tetek besar isteri perlu dibelai dan diramas lembut.
Gilirkan dengan hisapan buah dada dan ramasan lembut. Jangan biarkan
mana-mana belah buah dada kosong tidak disentuh.

"Breast fuck" atau memancutkan mani antara dua tetek besar isteri
adalah satu cara untuk mempelbagaikan hubungan seks. Ia mengairahkan
suami dan memberikan kepuasan terutama waktu-waktu isteri datang bulan
atau pantang selepas bersalin. Jangan lupa untuk sapu sekeliling buah
dada air mani yang dipancutkan. Air mani lelaki perlu dibiarkan
sehingga kering. Petua ini boleh membuat buah dada isteri sentiasa tegang.

Satu lagi posisi seks yang boleh menggairahkan buah dada isteri adalah
dengan cara isteri diatas. Posisi "Woman on top" ini membolehkan buah
dada dicapai dan diramas. Ia juga membolehkan puting tetek dihisap dan
dirangsangkan dengan mulut.


Friday, April 23, 2010

hOusEmatE bAru guA

act gua x tau nak watpe...gua boring dok kat umah ni.gua msg awek gua dia x reply kot.gua rasa dia tido lg kot.padahal dlm hati gua,gua da panas ni.bley plk tido lg... jadi gua pun online la jap.gua guna laptop housemate baru gua ni.gua mmg ingat nak update blog gua ni yang da lama menyepi.tetiba gua nampak gambar housemate baru gua ni kat desktop dia.ape lg...teruz gua ada idea nak update gua punya blog ni.hehe..

ok la..gua citer serba sedikit tentang housemate baru gua ni.gua kena mamat ni time gua dok blaja kat UUM dlu.mamat ni senior gua la kat situ.kalu x silap gua...time gua sem 1 dia da sem 5. skunk pun dia da keje 2 tahun da.gua baru lg mentah ngn alam pekerjaan ni.yela...kalu d kira dari segi pgalaman mmg gua kalah ler.huhu..bak org2 tua kata sape yang rasa garam dlu.huhu..

hish byk da gua dok merapu ni.nama dia pun gua x gtau lg.huhu..ok la..nama housemate baru gua ni Encik Umrani Bin Che Mat atau lebih d kenali sbg anak Che Mat dlm facebooknya.kalu korg nak bkenalan ngn dia bley la search kat mukabuku(FB) masing2 ea.hehe...dia bley ada kat umah gua ni sbb dia skunk da kena keje kat ipoh ni.so gua pun ajak la dia dok serumah ngn gua.hehe...sbb utama gua ajak dia dok ngn gua sbb dia pandai masak.haha..kalu nak harap kat housemate gua yg seorg lg tu,ise alamaknya mmg x berasap la dapur kat umah gua ni.huhu..tp arini umar xleh nak masak.dia kuar cari barang.barang untuk pertunang katanya.aii da nak tunang la plk.melepas awek2 kat luae.hahaha..

hish gua x tau da nak taip ape da kat sini sbb gua pun x tau ape yg korg perlu tau tentang rumet gua ni...erm oh ya lupa,ni pic yg kat atas tu pic time dia kat UUM lagi.pic ni time dia sem 1 lg.gua time ni baru form 5 kot.huhu...haaa nak gtau ni,umar ni pakai satria biru.turbo lg..ada sape2 minat?haha...
dah ler..gua x tau nak taip ape lg.nanti makin kuat pulak gua dok merapu.ok ler...gua nak layan fB gua plk.aii boring ler bila xde org layan..naseb bek la ada internet.dunia tanpa sempadan.hehe..gua chow dlu!! zaaap!

Tuesday, April 20, 2010

x tau

arini aku x tau perasaan aku ape.
itu je yg aku nak gtau.
sekian

Monday, March 29, 2010

bOdoH..

mmg bodoh...mmg ramai org akui dia tu mmg bodoh.bajet macam dia bagus je.
kalu bagus lu buat sndiri la bro.ni keje x tau pape nak komen.
mmg gua sakit ati..naseb baik lu da nak mampus.kalu x,da lama gua nak ngn lu..
lu mmg bangang la.siAL!! gua akan buktikan sape lu n sape gua

Friday, March 19, 2010

siAL...

arini mmg gua rasa BENGANG giler...
lg BENGANG dari lagu akim tu!!
mmg bodoh la. cakap len tp nak hasil len.
lepas tu mula nak membebel. BANGANG ke ape.
kalu bijak sgt..cermin diri sendiri la bro..
kaLU nak senang jupe je face to face.

Sunday, March 14, 2010

Perak Boy

Meor a.k.a cik punti


mula2 skali gua nak minta maaf kat kwn gua sbb da lama x update gua punya blog ni.bkn ape...gua nak cakap gua xde masa,ade je masa gua.mybe gua xde mood kot.hahaha...ok..skrg gua stil lg kat aspati anim,ation studio ni.tp kalu dlu gua dok wat Keluang Man 2 tp skrg gua dok wat citer series animation yg baru plk.gua buat Perak Boy plk.ermm..gua xleh nak citer byk lg pasal Perak Boy ni coz stil dlm proses lg..so skrg gua da terlibat secara lgsng ler ngn Keluang Man 2.cuma terlibar secara x lgsng.hahaha..ntah ape2 gua merapu kat sini.ok..buat masa skrg ni gua develop Perak Boy ni berdua je.gua ngn mmber gua yg berambut puntianak juga selaku cik punti dalam Keluang Man 2.hahaha..karekter je yg nak sama.huhu...ok..ape2 nnti gua try ler update gua punya blog slalu k....chow....

Friday, February 19, 2010

feedback Keluang Man 2

gua dan rakan2 gua da banyak terima komen tentang Keluang Man 2 ni.ada yg bagi kutukan dan ada yang bagi komen membina juga ada yang bagi kata2 semangat.apa2 pun gua n rakan2 gua akan cuba memberikan yang terbaik untuk Keluang Man 2 ni.bagus jugak ada feedback dari korg semua.kalau x,xde la gua syok sendiri.huhu...gua n rakan2 team gua akan cuba dan memajukan industri animasi kat Malaysia ni.hahaha...gua tgh bersemangat ni!!!

Thursday, February 4, 2010

Creative Team family ☺ ♥ ☻


gua nak perkenalkan..ini ler family gua kat production ni.kiranya da mmg mcm adik beradik la kami kat sini.ok..gua p'kenalkan sorg2 ek bermula dari atas sbelah kiri k.kalu yg kat tepi tu yg pakai cap tu namanya alif then yg kat sebelah tu zaa'ba.dorg ni adik b'adik..adik b'adik betul tau.mak ayah dorg sume sama.2 org mamat poyo ni b'asal dari kuala kangsar.hehe..then yg kat no 3 tu yg kurus giler tu namanya ise..kalu gua,gua pnggil dia "pok rus".hihi..tp jgn gtau dia yg gua ngumpat dia ni.kalu x,abes ler gua dtg keje jln kaki.huhu..ha...tepi dia tu k-oil yg kecik2 tu.tp mamat ni slalu serius.gua takut beb nak tegur dia..mampus nnti gua kena hentam.erm...yg pakai kot hitam tu en.sham...then yg tepinya en.faharul...en.faharul ni peramah sket..sgt sporting.kami adik b'adik creative team da anggap beliau as bapa ktorg even stil muda lg.hahaha..(bapa jgn marah tau,nnti kena blnja men bowlg lg.hihi..) erm yg kat tepi bapa ktorg tu adalah abg sulong ktorg ler..namanya en.khairil...beliau ni kira mcm leader ktorg ler.tp yg best ttg abg ktorg ni dia pndai karok.kalu bg lagu rock abes hancus d buatnya.hahaha...(jgn marah noi.hihi..) erm...tepi abg ktorg tu...yg berambut pjg tu adalah puntianak kat production ktorg.hahaha...(gurau je..)tuler lu meor..sape suh rmbut pjg...potong2 ler rmbut ko tu.gua dgr citer bapa awek lu x nak bg kawin slagi lu x potong rmbut.hahaha...eh lupa nak cakap namanya..namanya meor.kalu full name,,siti nor meor.hahaha...hah!! kat tepi meor tu adalah bdk yg paling ensem kat KPerak-Aspati animation studio ni..korg sume pikiq sndiri ek sape ntah mamat ensem ni.da ler muka market.hahaha...ermm..kat tepi skali tu..ala snang citer kat tepi gua tu...adalah kakak gua.kakak sulung gua ler kat production ni.namanya kak bie.tp kakak gua ni garang kot.x phm betul cmana bakal abg ipar gua bley tahan ngn dia.hahaha...(jgn marah noi kak)hihi..dia suka marah gua.tambah2 kalu gua pnggil dia kakak tua.mampus gua kena pukul.huhu..sape2 yg baca jgn report kat kakak ek.hehehe..

erm...ok2..now bg gua p'kenalkan janda2 sunti kat bwh ni plk.gua mula dari kiri k...minah yg pakai spec tu wani namanya.oh lupa nak gtau..janda2 kat bwh ni sume kakak2 gua ler.yela...sbb gua muda lg.hihi...k..yg tepi wani tu namanya kak mas.ha...yg best ttg kak mas ler kan...dia ni suka karok tau.skali gua ajak p karok teruz nk karok je.hahaha...eh kak mas..jgn marah noi..nnti x masak plk.lapo nnti.hihihi..erm tepi kak mas tu ika namanya.gua x tau ler nape nama minah ni ika..maybe rambutnya ikal mayang kot.hahaha..jgn marah ek..erm tepi ika tu kak leyza.kak leyza ni orgnya pdiam sket.tp kalu dia wat keje gua slalu kaco dia.yela nak jd kera sumbang watpe.hahaha..padan muka kak leyza kena kutuk ngn gua.hihi..erm tepi kak leyza tu yg kecik2 tu..ala yg kurus tu...korg nmpak x ni?? ni ler..kecik sgt minah ni.gua nk p'kenalkn pun ssh.huhu..eh lupa nk cakap,minah kecik tu namanya erma..ermm minah ni gua dgr citer stil single.kalu sape2 berminat bley la cntct gua.hahaha...hah..tepi erma tu plk adalah ummi kami ler kalu kat production.ummi ni baik ati tau..dia slalu take care anak2 nya kat production ni.tp yg x bestnya..kalu ummi gaduh ngn babah..abes anak-anak t'masuk gua kena marah.huhu..ntah pape ntah mood ummi ni.hihi..oh lupa..nama ummi kami ni sofea..not sofea jane tau.sofea jane tu sexy sket.hahaha...ermm..tepi ummi tu adalah anak ksayangan ummi.gua cukup x phm nape la ummi syg sgt kat minah ni sorg.gua betul2 x puas ati btul ngn minah senget ni.smpai ummi m'anak tirikan gua.huhu..oh lupa gua nak gtau nama minah ni..namanya ida.myanpah gua ngn minah ni.sbb dia ummi bg makan kat gua sket.asyk ida je dpt byk.not fair ummi!! hehe.. eh ada lg si kecik kat tepi tu.ok..yg tepi skali tu adalah kak chik.beliau umpama kakak gua ler kat sini selain kakk garang td.huhu..kalu tadikn gua ada kakak garang..tp yg ni kakak gua yg kecik plk.gua pelik...nape la kakak gua yg sorg ni x nak tinggi..pastu kalu nk tutup lampu ke..ape ke..mula ler naik ats kerusi.hihi..jgn marah noi kak.report papa nnti.hehe..haa..sebut report2 ni..gua slalu report kat kak chik ler kalu si kakak singa tu marah gua.hahaha....

ermm...tu je yg gua nak conteng kat sini.ala..gua rindu sum1 ler kat shah alam tu.hahaha...ok2 gua nk g msjd da ni.smpai sini je gua b'cerita perangai,watak n macam2 ler ttg family gua kat sini.tp tetiba gua t'ingat family gua kat kg plk.wuuaaaaa....

Tuesday, February 2, 2010

Keluang Man on Berita Harian


berita keluang man

gua bangga jadi sebahagian dalam production ni...and yg paling bangga gua bangga jadi pelajar Multimedia UUM...gua and rakan2 gua akan menjadikan keluang man ni satu platform utk berjaya n buktikan kami student UUM n rakan2 production kat KPerak-Aspati animation studio ni boleh m'hasilkan cerita in 3D ni setaraf dgn cerita di industri anatarabangsa.hahahaha.... sori ek..gua pun x tau gua merepek ape ntah..saje nak isi masa lunch ni.hehehe ☻

Friday, January 29, 2010

Launch Day Keluang Man 2 on TV3

video

Glamour beb..masuk tv.tp muka gua xde pun.hahaha....

Wednesday, January 20, 2010

Big Day Of Keluang Man 2 ~The Launch Day

The Best Day I Ever Had -Keluang Man 2 Launch Day-



Big Surprise To See Norman KRU



Tangan2 yg telah m'hasilkan Keluang Man 2.hihi..


Kaki2 Creative Team Keluang Man 2.hehe..



UUM=UUM's Officer + Keluang Man Creative Team UUM


Crew2 Creative Team + Bos..


Ramai siot yg dtg time launching ktorg.hehe..



Sape lg ensem??huhu..








Thursday, January 14, 2010

Keluang Man 2 Creative Team Family



lelaki dari kiri: Dato z,gua,abg mat,zaa'ba,en.khairil,ise,meor,aliff
pompuan dr kiri: Mas,Kak Chik,Ika,Leyza,Sofia,Ema,Ida,Wani,Kak Bie

ini punya gambar..gua ambek time besday Dato z selaku majikan gua. Team gua saje je nak wat surprse kat dia. tp ok la...kira berjaya le..tp silapnya gua time tu gua sakit.kalu x,mmg lg havoc gua buat kaco.hahaha... Tgk bos gua kat tepi gua tu..kemain senyum.yela,,besday boy.hahaha... Gua pun nk jd bos cam dia la jgk nnti.hehe..papehal pun...we all the great family!!

Wednesday, January 13, 2010

my work yesterday....



kat prop ni act aku try nak blaja setting lighting tu bagi gempak sket.huhu..

Thursday, January 7, 2010

aku stress...babi ah!!




hr ni aku xbt keje ape pon, malas xtau nape...tp ader gak la sket2 yg aku bt hehe.. :) kt sini aku upload antara 3d props yg dah siap hasil kerja kitorg (^_^)

Monday, January 4, 2010

1st post 2010

gua saje je post kerja ni.ni pun sbb si apiz tu bising.ha...jgn tgk saje...kalu ada yg x kena gtau kat gua.nnti gua bley buat lg cantik.hahaha..
gua akan try post kerja gua dari semasa ke semasa..

keluang man & tiong man tgh tgk tv.huhu...
ni motor yg gua wat untuk salah 1 karekter dlm keluangman.
tp no plat tu no plat kete kakak gua.hehe..


ok la..gua demam sekarang ni..chow dulu..